Posted 20-04-2023

Stage- of afstudeeropdracht

Enschede, NL
Apply Now
Changing the game of IT!

Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht? Wil jij NovoServe bijvoorbeeld helpen om onze datacenters duurzamer en milieuvriendelijker te maken of helpen bij het professionaliseren van onze organisatie? Dit zijn slechts een aantal onderwerpen voor een opdracht, maar waarschijnlijk heb jij nog andere toffe ideeën! Dan komen we graag met jou in contact!

Wie zijn wij?


NovoServe levert hosted dedicated servers aan haar klanten, vanuit meerdere datacenters in Nederland en de Verenigde Staten. We zijn een snelgroeiend bedrijf met een informele sfeer en internationale ambities. We zetten fors in op automatisering, om snel te kunnen opschalen en onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Om onze snelle groei mogelijk te maken, ontwikkelen we eigen systemen voor IaaS-dienstverlening. Zo bouwen we zelf systemen om duizenden servers te beheren en ontwikkelen we een eigen API waarmee onze klanten nog makkelijker en sneller onze diensten kunnen gebruiken.

Onze ambitie


NovoServe heeft de doelstelling om met de visie ‘mensen eerst en de techniek volgt’ een speler te worden van wereldformaat op het gebied van bare-metal cloud. De producten die NovoServe levert (compute/storage en connectivity) stellen klanten in staat om snel en flexibel hun eigen infrastructuur op te bouwen op de basis die wij leveren. Of het nu gaat om gaming/SaaS of andere toepassingen waarbij servercapaciteit benodigd is, NovoServe levert het fundament.

Door gebruik te maken van onze infrastructuur zijn klanten flexibeler en sneller online dan bij het bouwen van eigen infrastructuur. Onze infrastructuur geeft de vrijheid om te groeien en weer terug te schalen op vergelijkbare wijze als de cloud, maar voor een factor 5-10 minder aan kosten.

Dit bieden wij


Wij bieden stagemogelijkheden aan tweede- en derdejaarsstudenten. Er is natuurlijk volop ruimte om te werken aan jouw stageopdrachten en stageverslag. Daarnaast werk je met ons mee als volwaardige collega, waardoor je praktijkervaring op kan doen. Op deze manier krijg je een goed beeld van het werken in jouw vakgebied. Verder kun jij je bij ons inhoudelijk ontwikkelen, maar we helpen je ook graag bij je persoonlijke groei en het uitdagen van jezelf.

Ben je laatstejaarsstudent? Dan bieden we de mogelijkheid voor een afstudeeropdracht. We denken graag met je mee over een tof afstudeeronderwerp. Je krijgt de ruimte om jouw afstudeeropdracht zo in te vullen zoals jij dat wilt. Onze collega’s vinden het erg leuk om met jou mee te denken over het onderwerp en te helpen met de uitdagingen die je tegenkomt.

Of je nu bij ons wilt stagelopen of afstuderen, we gaan graag met jou in gesprek over jouw ambities en interesses. Zo kunnen we samen op zoek naar een passende opdracht! Je kan bij ons terecht voor verschillende vakgebieden, denk aan IT, Security, Finance en Sales. Maar volg jij een andere studie en hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wij bieden een informele sfeer, collega’s om mee te sparren en ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkelingen. Verder ontvang je bij ons een stagevergoeding, mogelijkheid tot hybride werken, gratis lunch in onze eigen pub en regelmatig terugkerende team-events.

Groei jij met ons mee?


Heb jij al een idee voor een stageopdracht of afstudeeronderzoek? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw cv en korte pitch van jouw idee. Ben je nog zoekende naar een leuke opdracht of onderwerp? Ook dan kan je bij ons solliciteren, we denken namelijk graag met je mee!

Meer informatie of vragen?


Neem dan contact op met Esther Neef of Colinda den Ouden, via jobs@novoserve.com of via 088-6686253.

Acquisitions
Are you a recruiter? We appreciate your interest, but we are sourcing all our candidates directly.
Share this article:

Apply Now
arrow-up icon